Yritänpä tässä hitaasti mutta varmasti rekisteröidä jättipinoa hevosia VRL:ään. Jäin pahasti jälkeen, kun toin nuo noin 30 uutta hevosta ja kasvattia enkä viitsinyt heti rekisteröidä niitä heti. Nyt minulla siis on vielä 14 hevosen iloinen kasa odottamassa vuoroaan kun joskus hamassa kaukaisuudessa jaksan napsutella nipsutellä näpsytellä niiden tiedot lomakkeeseen.

Tätä tuskaisen hidasta operatsuunia vaikeittaa huomattavasti se, etteivät jotkut ihmiset merkitse VRL-tunnustaan mihinkään kohtaan tallinsa sivuille. On aivan mahdottoman raivostuttavaa ensin etsiä tallinpitäjän nimimerkki (jotkut älypäät eivät sitäkään laita) ja sitten vielä sen avulla tunnus VRL:n sivuilta. AAAAAARGH.

Eli. Rakkaat pienet ihanat ystäväiseni, laittakaapa VRL-tunnuksenne edes jonnekin näkyviin vaikkette VRL:ää itse käyttäisi juurikaan. Kiitos. <3

----

Ja jatkaakseni vielä aiheesta: on muutamia muitakin älyttömän raivostuttavia juttuja kilpailuihin liittyen, jotka tekevät pienen ihmisen elämän ihan järjettömän vaikeaksi vaikkei tarvitsisi. Voisin niistäkin paasata tässä samalla.

1. Luokkaotsikot puuttuvat tuloksista - On älyttömän ärsyttävää huomata hevosensa sijoittuneensa lajissa nimeltä "Luokka 2" ja sitten skrollata ylös katsomaan luokka kakkosen nimi, sitten alas katsomaan seuraavaa luokkaa, sitten ylös katsomaan mikä onkaan luokka 3 ja niinpäinpois.

2. Pienet luokkakoot - Miksi ihmeessä kaikki aina laittavat 2 hevosta / omistaja -rajoituksia kilpailuihin. MIKSI MIKSI MIKSI. Tekee mieli jättää osallistumatta kokonaan, kun hevosia olisi se 30 joista pitää valikoida ne kymmenenkin osallistujaa, saati sitten kaksi...

+ muutamia juttuja jotka olisi kivoja, mutta en niitä itsekään tee - Olisi kiva, jos kilpailuissa lukisi sivuikkunan yläpalkissa kilpailujen päivämäärä, vähentäisi huomattavasti ylösalas skrollailua. Myös kilpailujen tuloksissa olisi helpottavaa jos tulosten yläpuolella luokkaotsikoiden vieressä lukisi osallistujamäärä.