Alan uudelleen kasvattaa kladrubeja. Son nyt päätetty!

Tulipa tässä tänään mieleeni yhtäkkiä yksi talli jostain virtuaalihistoriani hämäristä. Se ei ollut omani, mutta muistan olleeni sen kanssa jotenkin tekemisissä. Se oli nimeltään Magma-talli, ja siellä asusteli Magma -niminen tinker. Hain huvikseni tallia googlesta, ja mitä löysinkään: lopettaneen Magma-tallin etusivu johti jo lopettaneeseen Kiellettyyn, josta pääsi lopettaneeseen Freundlichiin, josta pääsi uudistuneeseen lopettaneeseen Freundlichiin, josta pääsi nimeä ja osoitetta vaihtaneeseen Kingwayhin. Lopulta se johti omistajan uusimpaan talliin, Kings Roadiin, jossa asustaa yhden oman walkerini isä Foxhunter GAPA. Aika hauskaa!

Tällaiset loputtomat "lopetimme, toiminta jatkuu täällä" -ketjut olivat aika tuttuja joskus pari vuotta sitten. Muistan hoitaneeni  joskus kauan sitten jollain tallilla ainoana hoitajana uskollisesti Dusty -nimistä tammaa. Talli lopetti, siirryin hoitajaksi omistajien uuteen talliin. Se kesti about kuukauden, seurasin vielä yhteen talliin kunnes päätin etsiä hoitohevosen joltain fiksummalta tallilta.

Tulipa myös muistiini, että joskus about vuosi-pari sitten muotia oli ulkoasujen otsikkokuvissa haaleat vinot viivoitukset. Kaikki kyselivät ht.netissä että miten niitä saa tehtyä ja voisiko joku laittaa tähän ja tähän kuvaan viivoja.