Sain vihdoin päätökseen useamman viikon kestäneen mangalargaurakan, ja tässä tulos: 14 uutta mangalarga marchadoria, joista 4 tuonteja. Määrä on aika huima, ja hevosia onkin melkein tuplasti enemmän kuin ennen urakan aloittamista.

marcha-o. Tijuana's Soldado

marcha-o. Tijuana's Silenciosa

marcha-o. Tijuana's Aquario

marcha-o. Guerra Vencedor

marcha-o. Cinzento

marcha-o. Tijuana's Guerra Grande

marcha-o. Tijuana's Tempestade

marcha-t. Tijuana's Ida

marcha-t. Tijuana's Roraima

marcha-t. Tijuana's Josefina

marcha-t. Tijuana's Primadonna

marcha-t. Tango De La Muerte

marcha-t. Milagre Da Celeiro

marcha-t. Tijuana's Tango De La Vida

marcha-t. Tijuana's Madalena

Näiden uutuuksien myötä sain marchadorkantaani hieman lisää värivaihtelua, piristystä noihin vanhoihin ruunikoihin ja kimoihin. Nyt seasta löytyy kaipaamiani voikkoja ja ruunivoikkoja sekä hiirakkoja ja cremelloja. Kuvista näkee varmaan myös, että olen saanut kuvaluvat kivaan uuteen paikkaan, jonka kuvat ovat todellakin tervetulleita!

Plus rupesin tässä taannoin käyttämään marchadoreilla rotulyhennettä marcha vanhan mangan sijaan. Mielestäni manga on harhaanjohtava, sillä Mangalarga Marchadorin lisäksi on olemassa myös toinen rotu Mangalarga Paulista, johon on käytetty roturisteytyksiä muun muassa arabeihin, täysiverisiin ja lusitanoihin. Paulistoissa on enää vähän alkuperäistä marchador-verta jäljellä, ja ilmeisesti reaalimaailmassa näiden rotujen kasvattajilla on jonkinlaisia ristiriitoja keskenään.