Olen ollut muutaman päivän poissa, toivottavasti en ole menettänyt mitään näkemisen arvoista. En ainakaan oikein tiedä mitä kirjoittaisin.

Tijuana Stables saa uusia pieniä asukkaita riveihinsä. Yksipolvinen eestinhevosvarsa yhdistelmästä Toredus EST ja Esimene EST on jo syntynyt, nimeä mietin ja sivut teen. Toinen hevosista taas on kladrub, joka syntyy kesäkuun alkupuolella Ionicissa yhdistelmästä Lagun Simonia ja Narcisa II. Kolmas varsa ei kuulu kasvatusrotuun, mutta se oli pakko saada, joten tässä kevään aikana tallia tulee täyttämään myös yksi galiceño, jonka vanhemmat ovat Amenecer ja Nuevamente. Tuo varsa tulee olemaan westernponini, jonka avulla potkiskelen itseni kilpailuttamaan muitakin hevosiani vaihteeksi westernissä. Ja onhan harvinaisten tukeminen aina hyvä juttu. :) Myös omalla kasvatuksella menee sinänsä hyvin, että kaikki vielä syntymättömät varsat ovat jo varattuja ja syntyneistäkin vain yksi myymättä. (Ellei lasketa twh-tamma Carolina Dramaa jota en raaski myydä mutta en tiedä mihin sen lykkäisin)

Olen tässä muutamankin päivän miettinyt virtuaalitallien ja irl-elämän yhteensovittamista. Oma pikkuveljeni kärkkyy tietokoneelle pääsyä ehkä melkein koko ajan kun olen täällä, eikä hän millään tajua että minulla on oikeasti (tai no ei mutta kuitenkin) tekemistä, toisin kuin hänellä hassujen tikku-ukkoräiskintäpeliensä kanssa. Aina joskus ht.netistä löytää topikin aiheella "Onko virtuaalitallit nolo harrastus" tai muuta vastaavaa. Ehkä se onkin, mutta aivan mahdottoman hauskaa ja helppo salata, ellei ole kavereita jotka kärkkyvät jotain vastausta sille miksi olet mesessä online vaikkapa 12 tuntia putkeen, eli istut koneella saman ajan. Pelkkä "jotain" ei koskaan riitä kun ovat juoruakat kyseessä. Hyviä tekosyitä kuitenkin keksii saman tien vaikka viisi. Enemmänkin juuri virtuaalimaailman sovittaminen vapaa-aikaan on minulle ongelmallista. Ei sillä että minulla mitään tähdellistä tekemistä olisi juuri koskaan (kuten äiti sanoo, hyvä vaan etten ole nurkan takana kännäämässä) mutta 12 tuntia putkeen koneella alkaa olla vanhemman mielestä kuitenkin liikaa, vaikka en kuitenkaan ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi ehtiä. Tietysti tähänkin asiaan antavat uudet mittasuhteet esimerkiksi puoliso joka ei tajua, tai jos asuu yksin omassa asunnossa tms. Omalta kannaltani kuitenkin virtuaahevostelu on helppoa.

Tuli hirveän päämäärätön teksti. Laitan kategoriaksi Tijuana Stables.