Hevostalli.netillä on joku katkos. Huomasinkin saman tien, miten yllättävän paljon tarvitsen juuri ht.nettiä foorumina, vaikka käytän sen lisäksi myös FVP:tä ja 247:ää.

Hevostalli.netillä ainutlaatuista on chattimainen nopeus, rekisteröimättömyys ja jättimäinen käyttäjämäärä, jonka ansiosta sinne voi mennä aina tylsistyessään tai kun tekee mieli vaikka hehkuttaa jotakuta uutta hevostaan tai haluaa lörpötellä turhuuksia jonkun kanssa. Muille foorumeille mennessä niissä harvoin on muutamaa viestiä enemmän uutta, enkä voisi kuvitellakaan esimerkiksi listaavani reaaliajassa kaikkia tehtailemiani hevosia vaikkapa FVP:hen — vaikka teenkin sitä melkein aina ht.netin harvinaisten topikissa.

Ht.netissä parasta on myös draama, ja omalta osaltaan myös ne provosoivat viivaviivat joita toisaalta myös inhoan ihan hirveästi, varsinkin kun nykyään tuntuu ettei kukaan uskalla sanoa pientäkään negatiivista asiaa omalla nimellään. Rekisteröitymistä vaativassa foorumissa kaiken maailman tampiot kuitenkin pitävät hieman pienempää ääntä eivätkä välttämättä ilmaise itseään ihan niin värikkäästi kun armas ht.nettimme soisi.

Juuri nyt haluaisin mennä ht.nettiin hehkuttamaan ihanaa jännänvärisellä suvulla varustettua morganiani, jolle muuten löysin isän samaisesta foorumista.