Tässä on tullut paljon selailtua läpi omaa tallia lähiaikoina, ja jostain syystä nyt tekee kamalasti mieli kirjoittaa jotain kun mitään tekemistä ei ole. Niinpä tein top7-listan ihanimmista kuvista joita hevosiltani löytyy. En tehny topkymppiä, koska en löytänyt tarpeeksi kivoja kuvia..
Yleisesti ottaen tykkään sellaisista kuvista, joissa tapahtuu jotain eikä hevonen vain seiso paikoillaan kuvaa varten. Toki omilta kopuiltani löytyy enimmäkseen rakennekuvia kun näyttelyissä niitä käytän, mutta tosissaan harmittaa ettei näyttelyissä ole esimerkiksi omaa luokkaansa liikekuville.

1. Lost And Found R25
Tykkään kovasti, vaikka tuon rakennekuvan kuvakulma on vähän hevosen persauksiin päin. Komea ja tosi kiiltävä hevonen, tykkään kuvan tilanteesta - juuri siitä ettei hevonen seiso tuossa koska sitä kuvataan, vaan koska sitä pestään.

2. Manyara Fou
Kohkasin tästä eilenkin. Kuvassa hevonen on niin ihanan ryhdikäs, etuosa komean lihaksikas ja askeleet upeat. Haluan tuon kuvan hevosen omakseni!

3. Jesus Loves Me.
Joo rakennekuva, mutta ai että miten nätin värinen tuo hevonen on, ja vieläpä siniset silmät.

4. MS Lovin' A Maniac
Ei mikään hieno kuva, kun tausta on levoton ja valo tulee väärästä suunnasta, mutta ai että tuota häntää!

5. MD Release The Music
Tämä nyt ainakin on perustylsä rakennekuva, mutta pidän kuvassa esiintyvästä hevosta todella paljon. Jokin kuvassa luo vaikutelman todella suurikokoisesta hevosesta...

6. Sabroso BRN
Nätit ja ilmeisen vanhat kuvat joissa pidän erityisesti värimaailmasta.

7. Ballard BRN
Rakennekuvassa hevonen kuvastaa niin täydellisesti omaa kuvaani hienosta tennesseenwalkerista...