Vaivauduinpa tässä pitkästä aikaa kyselemään hieman kuvalupia. Edellisen urakkani jäljiltä koneella oli muistissa yli 20 osoitteen lista joista en ollut saanut vastauksia. Siivosin ne pois itkeskellen aivan järjettömän ihanien kuvien perään ja aloin kyselemään uusia.

Sainkin heti neljät luvat. Missourinfoxtrotterkasvatukseni voi vihdoin alkaa kunnollisella höngällä, kun on tarpeeksi kuvia oikeanvärisistä hevosista. Samaten löytyi luvat kahdelle miniatyyrifarmille, eikä mun enää tarvitse kärvistellä 16 minin kanssa pelkillä equusite- ja flickr-kuvilla!

Nyt seuraa kasvatusuutisia: Tijuana Stablesin rotuihin lisätään perunpaso, paso fino ja hackneyponi! Jokaisen rodun edustajia löytyy jo muutamia. Hackneyitä edustaa Triggery's Crossroads, paso finoja Estevão AML sekä vielä sivuton Aralina V. Perunpasoja löytyy myös kaksi, yksipolvinen tamma Beatriz DLK ja sivuton Firecracker Scarlett (öh mikä nimi, taisin ostaa sen katsomatta nimeä...)

Olen pohtinut myös jonkin laukkahevosrodun lisäämisestä. Enkkutäykkärit kiehtoisivat siltä osin, että niissä on se perinteisen laukkamaailman fiilis. Toisaalta haluaisin kuitenkin jotain hieman paremmin Tijuanasin ilmapiiriin istuvaa, jotain amerikkalaista tai vähintään harvinaista, varmaan 4- tai 5-ryhmäläisiä...