Nyt on tainnut muhunkin iskeä se virtuaalitalleilijan kevätväsymys... Tajusin tänään unohtaneeni lisätä ne vihdoin saamani tulokset viimeisimpään NJ-kisaani ja että mulla on kasa hevosia joille en ole muistanut tehdä sivuja. Lisäilin tulokset, mutta en jaksanut alkaa tehdä sivuja.

Lisäksi tuntuu, etten jaksa oikein käydä missään foorumilla. Nyt kun on FVP:n ja Ht.netin lisäksi vielä 247, en tiedä missä pitäisi käydä. Eri harrastajat ovat hajaantuneet kauemmaksi toisistaan, kun foorumeita on kolme. Ennen kun halusin saada yhteyden johonkuhun vaikka harvinaisten harrastajaan, pasauttelin vaan suoraan ht.netin harvinaisten topaan. Nyt se on ihan kuollut, kun ihmiset sieltä on hajaantuneet ympäriinsä muille foorumeille. Hyvin ei pärjäile myöskään 247:n harvinaisten keskustelu, kun osa sinne tarvittavista ihmisistä on edelleen ht.netissä. Ja osa vielä FVP:ssäkin. Tai jotain sinnepäin...

Lisäksi kun tosielämässä saan tällä hetkellä tapella kaikenmoisten ihme öhellysten ja söhellysten kanssa ja rampata lopetuttamassa eläimiäni diabeteksen vuoksi, on virtuaalitalleilu vähän unohtunut.