Virtuaalinen valjakkoajoliitto. Hienoa? Kyllä! Ei VRL:ssäkään mitään vikaa ole, mutta ylimääräiset yhdistykset ja toiminta kelpaavat aina. Ne tarjoavat vaihtoehtoja, joihin tosin en vielä itse kovin hitaana ihmisenä ole ehtinyt tarttua. Vielä en ole ehtinyt osallistua vaikkapa VKL:n toimintaan, enkä tottapuhuen myöskään iät ajat toimineeseen VRLY:hyn, mutta yritän elätellä toivoa niihin tutustumisesta sitten paremmalla ajalla. GY on sen sijaan jo tuttu juttu muutamien järjestämieni kilpailujen jälkeen.
Joku suunnittelee esteratsastusliittoa, toinen suomentyöhevosyhdistystä ja kolmas peitsariyhdistystä (joka oikeastaan on aika irrallaan muista koska se on raviyhdistys) Jos itse tarttuisin johonkin, perustaisin askellajiratsastusliiton joka tarjoaisi perusteellisen infon kaikista virtuaalimaailmassa esiintyvistä askellajiroduista, itse lajista ja tietysti laatuarvostelun sekä kilpailuja askellajiroduille, ehkä myös orikatalogin. Alan jo innostua, kohta täytyy alkaa keksimään tekosyitä miksen voisi taas perustaa uutta projektia kontolleni.

Mitä siis yritän sanoa? Virtuaalimaailman on alkanut pursuta yhdistyksiä ja kaikenlaisia vaihtoehtoja VRL:n alaiselle toiminnalle. Hyvä vaan, olen ainakin itse erittäin innoissani uusista mahdollisuuksista joita ne tarjoavat. Toivottavasti onnistumisprosentti tulee olemaan suuri, eikä tästä taas kehkeydy yhtä niistä suurista muoti-ilmiöistä jotka sitten lopahtavat kuten blogibuumi taisi jo lopahtaa.

Toivotan hyvää jatkoa kaikille yhdistysveikoille ja heidän yhdistyksilleen. :D