Kauheaa, miten tästä on alkanut tulla pelkästään Tijuana Stablesia käsittelevä blog. Kai se on se alun innostus joka sitten laantuu kun ei keksi mitään sanottavaa.

Pakko sanoa, että olen jäänyt täysin ulalle hevostalli.netin foorumin tapahtumista ja puheenaiheista. Käyn aina välillä nostamassa topickejani, myymässä hevosia tai roikun muuten vain katselemassa - harvoin jaksan kommentoida mitään mihinkään, ihmisten riitoja lukiessa alkaa tuntua että olisikohan se hevoset.com sittenkin parempi vaihtoehto. Konilasta en jotenkin pidä, en tunne sieltä ketään ja foorumi on ärsyttävän kömpelö ht.netin yksinkertaisuuteen verrattuna.

Onko se kesä ja toimettomuus joka saa ihmiset hiiltymään toisilleen joka asiasta? Virtuaalimaailman lippu? Onko se oikeasti asia josta kannattaa riidellä naama punaisena monen topiikin ajan, kun ei se oikeasti vaikuta mihinkään eikä ole pakollista? Miksi kaikesta valitetaan? "Vittu olet urpo sinä ja sinä!" Jos paikalle eksyisi muutama ei-virtuaalitalleilija, ainakin minua hävettäisi. Ja jos olisin se ei-virtuaalitalleilija, tulisin saman tien siihen tulokseen että suurin osa virtuaalihevostelijoista tosiaan on sitä pikkuvanhaa heppaipanakansaa jona asiaan perehtymättömät sitä pitävät. (Ja saisin hyvät naurut jos kirjoittaisin pienen topicin aiheella "Virtuaalitallit on tyhmä harrastus". Kaikki ryntäisivät raivokkaana puolustamaan asiaansa!)

No jaa.