Hmm. Mukava tapa palata lähes 12 tuntia kestäneeltä rankalta elukkanäyttelyreissulta, istua koneelle vähän levähtämään ja huomata, että ht.netissä on meneillään melko ikäväsävytteinen keskustelu ARJ:n säännöistä.


"Palasin virtuaalimaailmaan pitkän tauon jälkeen ja vain huomatakseni, että askellajiratsastusjaoksessa ei ole vaivauduttu ottamaan säännöistä selvää ennen kuin muutoksia on tehty.
"

"Ihmettelen vain kuinka jaoksen ylläpitäjää ei kiinnosta kommentoida."

Kyse on siis ARJ:n syksyllä muuttuneista säännöistä, jotka sisällyttävät itseensä nykyään myös saddle seatin. Keskustelu koskee lähinnä sitä, miksi georgian grandella on pääsy saddlebredien ja national show horsen erikoisaskellajiluokkiin ja miksi saddle seatia saa kilpailla kaikkia lajeja samalla hevosella. Mielestäni oikeasti tärkeitä aiheita, jotka kaipaavat korjausta!

Asioiden esitystapa minua vain hieman häiritsee. Keskustelu on ollut meneillään 4.2.2011 alkaen, enkä koko aikana ole kuullut siitä yhtään mitään. Olen tuona aikana käynyt ht.netissä vain muutaman kerran, lähinnä tsekkaamassa nopeasti etusivulla olevat keskustelut. Olisi minusta vähintäänkin kohteliasta, ja myös asioiden esittäjälle hyödyllisempää edes ilmoittaa sähköpostitse, että tällaista on meneillään. En toki tarkoita, etteikö asioista saisi keskustella vapaasti, mutta se keskustelu tuppaa usein olemaan hyödytöntä jos se ei tavoita ihmistä joka niistä asioista päättää. Parasta olisikin ollut, että asiasta olisi perustettu sekä keskustelu että pistetty minulle sähköpostia.

Onneksi sain aloittajalta kuitenkin asiallisen ja mukavan vastauksen kirjoitettuani keskusteluun, mitä näillä säännöillä alun perin ajetaan takaa. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan: opimme jälleen, että olemalla rauhallinen ja asiallinen, saa kivoja ja asiallisia vastauksia myös siinä hevostalli.netissä. :)