HAUSKAA VAPPUA VIRTUAALIKANSALLE!
(toivottavasti teillä on hauskempaa kuin minulla, joka "juhlimisen" lomassa kerkeän nysväämään moniväristen tekstien kanssa... :D)

Kuukauden oriksi valittiin kahden äänen tiukalla enemmistöllä Foxhunter GAPA. Jos minulta kysytään, niin tämähän on kaikin puolin mainio pakkaus hevoseksi — hauskan värinen, evm-sukuinen ja vieläpä harvinaisesti westernpainotteinen. Uuteen äänestykseen joukko pahnanpohjimmaisia TWK-III -kategoriasta, mars äänestelemään sitten vaan.

Mutta hienointa kuukaudenvaihteessa on se, että Tijuanan Virtuaaliblogi sekä Tijuana Stables ovat nyt kumpikin tasan vuoden vanhoja! JIPPII!
Tunnen jännällä tavalla vakiintuneeni virtuaalimaailmassa, jos niin voi sanoa. Tijuana -projektit ovat pisin yhtäjaksoinen virtuaalijuttuni koskaan, eikä loppua näy. Vatsanpohjasta on hävinnyt se ärsyttävä kutkutus, joka saa innostumaan kerran viikossa jostain uudesta ja turhasta, sitten tuhlaamaan kaiken aikansa siihen kunnes tajuaa oho siitä tulekaan mitään.

Kun nyt miettii, olisi kuitenkin hauskaa rakentaa tästä Tijuana -systeemistä vielä vähän isompi, sellainen "Tijuana Horse Center" -tyyppinen tehdäänkaikkeamahdollistasamaanaikaan -juttu.
Olihan minulla se Tijuanan Koulutuskeskus viime vuonna, mutta se osoittautui niin vaativaksi hommaksi ettei aika/viitsimys riittänyt kaikkeen samaan aikaan. Nyt pitäisi keksiä jotain yksinkertaisempaa.