Selailin tässä ikivanhoja blogimerkintöjä ja löysin tämän. Ei itse kirjoituksessa ole juuri mitään kiinnostavaa, vaan sen kommenteissa.

Iskin nimittäin silmäni Spotted Saddle Horseen, rotuun joka olisi varmastikin erittäin kiinnostava mutta en tiedä siitä juuri Etelä-Swazimaan Rämerämpijäponia enempää, eli en yhtään mitään. Tai no sen, että se on jonkinlainen kirjava askellajihevonen, jonka rotumääritelmä on aika ympäripyöreä - Jenkeissä SSH:ksi rekisteröidään kaikki kirjavat erikoisaskellajeja taitavat rodut.

Eikös Spotted Saddle Horse sitten toimisi virtuaalimailmassa kirjava amerikkalaisten askellajihevosten risteytysrotuna? Kirjava sdb-twh (tms risteytys) -varsa ei olisikaan tilasto vaan Spotted Saddle Horse? Kilpailisiko se joko sdb- tai twh-luokissa ARJ:tä vai menisikö julmasti sekakäyntiin?
Tämä antaa tosiaan paljon mietittävää. Olen ikään kuin hullaantunut risteytysrotuihin, ja tässäpä oikein hieno sellainen.

Ehkäpä tästäkin pitäisi sitten laatia selkeä virtuaalinen rotumääritelmä ja jalostussäännöt kuten tehtiin Spotted Draftienkin kohdalla kun ne virtuaalimaailmaan tupsahtivat. Ehkä Spotted Saddle Horsestakin saataisiin uusi mukava rotu, jota muun muassa minä voisin kivasti tykönäni kasvatella.

Vink vink, olisin enemmän kuin iloinen jos Sirpa tulisi jälleen minua asiasta valaisemaan. ;)