Vuodatukseen on tullut jännä uusi tekstieditori. Sähläsin tosin heti tekstit oikeaan reunaan enkä saanut niitä takaisin millään..

Tijuana Stables on taas kasvanut muutamalla hevosella. Edellisen Uusia hevosia -postauksen jälkeen hevosia on tullut ihan kivasti, mutta en muista kaikkia enkä jaksa alkaa etsiä että oliko tuo nyt se ennen vai jälkeen tullut. Vielä pitäisi jaksaa rekisteröidä kaikki VRL:ään. Odottamassa on 19 hevosta.

Lisäsin sivulle samalla eilen myös kohdan josta näkee hevosmäärän. En tiedä laskinko alun perin oikein, mutta suunnilleen 85 niitä näyttää nyt sitten olevan. Pitää sitten vielä muistaa päivittää numeroa, etten joskus huomaa sen olevan about 50 konia jäljessä.

amh-o. Donnie Brasco - Omistin joskus vuosi sitten samannimisen peitsarin, jolla jaksoin kilpailla yhden koelähdön ennen kuin myin orin pois. En tiedä hevosen olinpaikasta yhtään, joten päätin antaa tälle saman nimen kun on niin kiva nimi. Löysin älyttömän ihanan kuvan Bob Langrishilta. Pistin väriksi kimo, mutta luulen että se on joku sabino?

manga-t. Filha De Calmamente - Ostin Filhan Dordrecht Stallin omistajalta Neealta. Tulee jossain vaiheessa sitten kasvatuskäyttöön, kisailen miten jaksan. Kuvat on jälleen ah-niin-ihanalta Haras Da Marchalta, kuten kaikilla mangalargoillani.

manga-o. Tijuana's Gaspar - Tuontimangalargojeni poika, tulevaisuuden jalostusorhi Tijuana's Piedra Preciosan ohella. Kaavailin sulhoksi ainakin Yariza Radonille. Aivan upeannäköinen ilmestys, pitäisi jaksaa vaan alkaa kisailemaan tälläkin.

buur-t. Tijuana's Chichi - Tavallinen buurinponineitonen kivoilla kuvilla, tammasta jolta minulla itselläni ei ole yhtään varsaa mutta muualla jo kaksi. Isänä uusin tuontibuurini Yorkoo, josta ajattelin sitten heti tehdä jälkeläisen. Manyara Foun tulevaisuuden rouva.

ssh-o. Tijuana's George Lucas - Emä on siitä erikoinen, että se on tuonti vaikka onkin rodultaan ssh. George on sitten 50% mangalarga, 25% twh ja 25% mft, aiemmin mainitun Tijuana's Gasparin puoliveli. Kuvat on Bob Langrishilta, mutta niissä esiintyy joku ihan random hevosrotu jolla ei ole mitään tekemistä spotted saddle horsen kanssa...

 

Siinäpä ne taisivat ollakin jo.