Ilmoittauduin taas yhteen "haukun teidän tallit pataluhaksi" -topikkiin. Tällä kertaa arvostelijana oli Juli, ja sainkin oikein mukavaa palautetta. Kiitos siitä! <3

"TIJUANA STABLES

Tää talli on jotenkin kaikessa yksinkertaisuudessaan ja jännittävyydessään jäänyt mun mieleen jo aikaisemmin positiivisessa kuvassa, joten nyt on paha ruveta rikkomaan sitä mielikuvaa ja keksimään jotain toruttavaa. No katotaas sitten niitä sivuja mitäs nyt..

Ulkoasu on tosiaan perussimppeli, siisti ja suhtkoht helppo. Aluks tosin meni hetki tajuta, että miten kaikki on aseteltu: missä linkit ja niin. Tajusin sen sitten, kun scrollasin kerran ylös ja alas, fiksua! Teksti tosin on hiukan ehkä liiankin pientä, vaikka yleensä kohtalaisen pienestä tekstistä pidänkin.

Hevosrodut on niin jänniä, että melkein pelottaa mennä katsomaan niitä. En oikein oo noihin harvinaisiin sen kummemmin perehtynyt, nimetkin tuntuu osittain oudoilta. Oli kuitenkin kiva nähdä, että hevosiinkin oli panostettu ainakin jollain tapaa. Tekstejä ja kisoja löytyi, mistä yllätyin jollain tapaa. Kai sellainen ionic-fiilis oli jäänyt sitten, ettei hepoilla tehdä mitään sen kummempaa.

Tekstit oli ihan jees, mutta ehkä vähän taas tylsät omaan makuun. Nyt herääkin kysymys, mikähän ei mun mielestä oo tylsää.. no joo, kuitenkin. Kasvatit listattu tosi siististi! Jes, vihdoin. Talliesittely on kivan ytimekäs ja sen jaksoi lukea valittamatta, mahtavaa!"

Tää olikin tosi mukava arvostelu. Ihmiset usein yllättyy, kun kaikilla mun ~160-170 hevosella on luonteet ja suurimmalla osalla vielä täyspitkät eikä lyhyet kuvaukset.