KTN Õnnis kuoli, Beltzer TEH astui nurkan pölypalleroista orikööriimme mukaan. Saattaa olla että olen myynyt orin jollekulle, mutta minkäänlaisia sivuja en ole saanut...

Peltsin suku on pahin mahdollinen. Jos olisin tuohon maailmanaikaan tajunnut jotakin yleisempien sukujen välttämisestä, voisin nyt kirota itseni siitä että miksi ihmeessä olen mennyt sotkemaan Alexander NAGin omaan kasvatukseeni. En kuitenkaan tajunnut, niin nyt on turha kitistä. Kaiken pahan alku ja juuri tuntuu olevan Tore Mote. Kun jälkeläisiä katselee, tuntuu että eihän noita ole käytetty juuri lainkaan - silti ne tuntuvat pomppivan silmille jokaisen ponin suvussa. Nyt katselen Abetalin hevosia. Siellä minua kiusaa Isabelin emä Tegelane EST. Toisaalta luulen että tuoltakin löytyy minulle sopivaa sukua josta voisin tilata varsan. Ei Tore Motea, Aimus ESTiä tai mitään mikä häiritsee perfektionistisuuttani eestinhevoskasvatukseni suhteen. Ehkäpä Gusbind EST ja jokin tuntematon tamma - Eldinan astui juuri oma oriini Severin EST, ja muut Abetalin tammat tökkivät tikulla silmään joko jälkeläistensä tai sukunsa takia.

Ärsyttää kamalasti! Pohdin kaiken aikani pelkkiä eestinhevosia vaikka säästyisin vähemmällä stressillä ja tyhjemmällä blogilla jos jättäisin kaiken lojumaan ja antaisin tulla eteen sitten kun se on ajankohtaista.