Vihdoin se on saapunut, jota niin innolla on odotettu, kesä nimittäin. Suvivirret on laulettu ja todistukset kädessä iloisesti kirmaamme kukin omille teillemme. (hah)

Jotkut tallit menevät tauolle koko kesäksi (ah, kuinka ärsyttävä onkaan nähdä "kesätauolla, palaamme 1.8.08" -läpyskä juuri kun oli menossa etsimään isää seuraavalle kasvatilleen), mutta minä tyydyn rippileirin ja lomamatkojen aiheuttamiin pakkotaukoihin. En voisi ajatellakaan jättäväni virtuaalihevostelua koko kesäksi, varsinkin kun niin moni tallini on kaatunut taukojen jälkeisiin työmääriin joita en ole jaksanut tehdä. Noista pakkotauoista kun puhuttiin, niin Tijuana Stables joutuu kyllä olemaan viikon kuolleena kun vietän yöt ja päivät ensi tiistaista seuraavaan tiistaihin asti pakkotyöleirillä (lue: riparilla) vaikkei yhtään huvittaisi.

Tijuana Stablesin kannalta kesä tarkoittaa entistä aktiivisempaa toimintaa ja mahdollisesti joitain uudistuksia, joita en ihan vielä ole keksinyt. Olen ehkä hiukan myöhässä, kesälaitumen järjestäminen pyöri mielessä helmikuussa mutta unohtui sitten kun tulivat huhtikuu ja toukokuu. Jonkinlaista yksinkertaista valmennusleiriä olen miettinyt. Se toimisi sillä tavalla, että esimerkiksi viiden päivän ajan joka päivä olisi yksi nimilistavalmennus kaikille leirille osallistuneille, ja viimeisenä päivänä pienet kilpailut tästä lajista. Jotain muutakin toimintaa pitää vielä suunnitella, mutta valmennusleiri saa näin alustavasti olla riittävästi.