Nyt on meneillään foxtrotter-urakka, joka herättääkin sen verran pohdinnan aihetta että ajattelin jakaa sen teidänkin luettavaksenne.

Alkuasetelma oli sellainen, että se herätti oikein suurta ärsyyntymisen tunnetta: oreja oli 8 ja tammoja vain 5. Minusta niitä tulisi aina olla saman verran tai tammoja hieman enemmän – puhumattakaan irl-kasvatuksesta jossa koko kasvatus rakennetaan yhden tai muutaman orin varaan jotka astuvat jättimäärän tammoja.
Toinen ärsyynnyksen aihe oli, että oreista iso osa on muita kuin oman tallin kasvatteja, jotka olen joskus mennyt ostamaan hetken mielijohteesta. Tammoina ne menisivät paremmin...
Kolmas huolenaihe koskee sukujen pituuksia. Olen ilmeisesti aiemmin keskittynyt turhan paljon kasvattamaan vain orilinjoja, ja niinpä omatkin orilinjat ovat nelipolvisia kun tammoja on vain parilla polvella varustettuna.

Päädyinpä siis tekemään jotain, mitä en aiemmin ole kokeillut. Keksin kaksi uutta sukua. Aiemmin olen harrastanut tätä vain tekemällä yksipolvisia, eli tuomalla orin ja tamman ja keksimällä niille aikuisen jälkeläisen jonka "edellinen omistaja on kasvattanut".
Nyt tarvetta oli kuitenkin pitempisukuisille, joten pläjäytin ilmoille tammat Babycakes WAY ja Chickaboo, sekä näiden emät Calamity Jane ja Chesterfield Carribou. En halunnut lisätä hevoslistaan muita suvuissa olevia hevosia koska en varsinaisesti ainakaan nyt tarvitse niitä, joten suruttomasti vain tein niille tuollaiset rumat sivut ja jätin leijailemaan jonnekin arkistoihin josta voin sitten joskus käyttää jos tulee tarvis...
Noiden sukulaisten kuvista muuten huomaa, että valitsin kaikista karseimmat tai muuten epäkivat kuvat, etten ala myöhemmin ikävöimään niitä "oikeille hevosille".

Olen iloinen, sillä sain foxtrottereihini lisää voikkoja ja kirjavia sekä ensimmäisen ruunivoikon ja koko Tijuana Stablesin ensimmäisen päistärikön! OMG!

++++ LAHJOITETAAN KESKENERÄINEN KLIKKAILUTALLI!