On ehkä huomattavissa että olen tässä lähiaikoina ollut aika aktiivinen orikatalogin suhteen. Välillä sitä on tuntunut turhalta pitää, mutta olenkin tajunnut että sehän tarjoaa minulle kaikenlaista puuhailtavaa jos tallinpito ei joskus tunnukaan niin mielekkäältä.

Lähiaikoina katalogi on saanut uuden ulkoasun, josta ainakin itse pidän kovasti. Se taitaa muutenkin olla hiukan enemmän eduksi koko systeemille kuin edellinen rumanvärinen sini-harmaa-valkoinen suttu jossa oli pikselinen hevoskuva ja ruma otsikkofontti.

Ulkoasun lisäksi uutta on hevosten listaustapa, jonka vaihdoin tällä viikolla siitä edellisestä hirvittävän rumasta ja epäkäytännöllisestä jutusta pois. Tätä nykyistä tykkään itsekin tammanomistajan ominaisuudessa selata paljon mieluummin.

Tänään tullut uusin juttu on kuitenkin vielä parempaa kuin pelkkä sivujen siistiminen. Tein toki uuden etusivun tekstin ja korjailin typoja, mutta se ei ole nyt pääasia. Sain aamulla nimittäin kuningasajatuksen katalogin suhteen. Koska en koskaan onnistu pitämään rotuyhdistystä aktiivisena (mutta tykkäisin järjestää siellä toimintaa), pidetäänpä toimintaa katalogissa! Niinpä tästä tuloksena oli toiminta -sivu ja lupaus kilpailuista, näyttelyistä ja kasvattajapäivistä. Tuon lisäksi etusivun alareunasta löytyy nyt myös kokoelma VARYn ajoilta talteen otettuja tennesseenwalkeraiheisia artikkeleita.

Katalogin kilpailutoiminnan suhteen olen varsin innokas. Ajattelin että ehkä kerrankin olisi aika järjestellä noita cupeja tavallisten yksittäisten kilpailujen sijaan.