Oivalsin tänään, ettei mikään piristä tauolta palatessa paremmin kuin uuden ulkoasun tekeminen. Tein nimittäin Tijuanasiin uuden ulkoasun ja muistin, että myös viime tauon jälkeen talli sai uuden ulkoasun!

Uusi ulkoasu auttaa, koska sen avulla saa järjestykseen lomailun aikana levähtäneet ajatukset ja suunnitelmat, tulee selattua talli läpi ja huomattua mitä kaikkea sitä omistaakaan ja voi aloittaa ikään kuin puhdistetulta pöydältä ja ihan uudella innolla kun tallikin vähän uudenlainen eikä aina se sama vanha. Olen tainnut ihan huomaamattani harrastaa tälläistä taukojen jälkeen uudistelua, sillä muistelisin menneeni myös kesällä 2008 oikein isolle tauolle, jonka aikana innostuin rakentamaan koko Tijuana Stablesin alusta alkaen uusiksi hevosten sivuja myöten.

Tijuanasin uusi ulkoasu koettaa olla käytännöllinen, yksinkertainen, minimalistinen, funktionaalinen ja tyylikäs. Jouduin joustamaan prosenttileveyksistä sun muista, koska joku ystävällinen  (joskin ihan turhaan ilman omaa nimimerkkiään esiintynyt!!!) viivaviiva huomautti harvinaisten topikissa että layout näyttää kamalalta pienellä resolla. Niinpä näyttikin, mutta ei enää. Kuvana on iki-ihana jättiläistalli, jota olen rakastanut siitä asti kun sen joskus pari vuotta sitten löysin stock.xchng:stä. Se ilmentää jotenkin niin hyvin juuri Tijuana Stablesin henkeä.