Niin se loma sitten loppui ja koulu alkoi. Enkä taaskaan ehtinyt tekemään puoliakaan siitä kaikesta mitä olin suunnitellut, en virtuaalisesti enkä ruudun ulkopuolellakaan. Ihan kiitettävästi kuitenkin on tullut järjestettyä kilpailuja, valmennusleirejä ja tallin uudistuksiakin, saihan muutama uusi projektikin alkunsa tylsinä sadepäivinä (joita tosiaan riitti).

Kesän aikana Tijuana Stables on ollut erittäin aktiivinen ja pieniä päivityksiä tullut joka päivä, vähintään joka toinen päivä. Saa nähdä sitten miten kerkeän puuhailla tallin parissa arkipäivinä, kun saamani lukujärjestys näyttää kolmeakymmentäkuutta viikkotuntia. Koska olen toivoton datis eikä minulla ole paljoa kavereita, ei kenenkään tarvitse pelätä että heittäisin tallin tauolle "oikean elämän" vuoksi - en voisi ajatellakaan sellaista! No mutta, nyt on kuitenkin aika pohtia etukäteen hiukan suunnitelmia Tijuana Stablesin syksyä varten.

Saddlebredkasvatus starttaa heti kun ensimmäiset hevoset ovat täyttäneet viiden. Niinpä siis ensimmäinen kasvatti taitaa olla yhdistelmästä suvuttomia tuontihevosia, nimittäin Lost And Found R25 ja MS Lovin' A Maniac. Luonnollisesti pikkuvarsa syntyy Tijuana's -kasvattajaliitteen alle ja myydään varmaan eteenpäin ellen tule ennen sitä toisiin aatoksiin.
Peitsarini Donnie Brasco aloittaa kilpailemisen 2-vuotiskaudellaan. Saa nähdä, kuinka minulta luonnistuu ravimaailmaan tutustuminen - saatte varmaankin seurata kommelluksiani blogin kautta, ja Magnetiella tulee olemaan paljon neuvottavaa.
Galiceño Déspota TR  saa orikaverin, jonka kanssa ehkä pari varsaakin kun ikää tulee lisää. Lapsosten tulevaisuudesta en ole yhtään varma, mutta ehkä meille muutama meksikolainenkin mahtuu.
Syksyllä tulee mahdollisesti yksi pienehkö tauko, kun minä käväisen reissaamassa Pietarissa. Tauko kuitenkin on niin pieni, ettei melkein edes mainitsemisen arvoinen. Tai mistä sitä koskaan tietää mitä äitini voi saada päähänsä selaillessaan matkatoimistojen äkkilähtöjä. Käväisemme ehkä myös jossain muualla, mutta näistä jutuista tulee infoa sitten kun ne ovat ajankohtaisia.
Syksyllä starttaavat pitkään suunnittelemani kuukausittaiset kisaviikot, jotka korvaavat Tijuana Stablesin epäsäännölliset kilpailut. Niistäkin infoa tulee lisää kun ne ovat ajankohtaisempia.