En olekaan täällä tainnut turista mitään Tijuana Stablesin vaivihkaa muuttuneista hevosten sivuista... Nyt siis sellaista asiaa.

En tietenkään koskaan vaihda vanhojen hevosten ulkoasuja, mutta yleensä uuden ulkoasun tehdessäni teen myös hevosille ulkoasun, jota käytän sitten siitä eteenpäin syntyvillä hevosilla. Tijuanasiin tuli jokin aika sitten uusi, mukavan harmaa ulkoasu ja sitä myöten myös hevosten ulkoasu.

Uusi hevosulkoasu on tuonut muutamia kivoja uutuuksia hevosteni tietoihin. Väri-kohta on palannut, eli nyt säästyn sekä minä että muut virtuaalitalleilijat siltä tuskailulta, että kuvista pitäisi selvittää hevosen väri joka pahimmassa tapauksessa on täysin mahdoton tunnistaa. Varsinkin, kun olen lähiaikoina alkanut kiinnittää yhä enemmän huomiota värien periytymiseen, värin merkitseminen hevosen sivuille on itsestäänselvyys.
Tästä päästäänkin seuraavaan uutuuteen: sukutaulussa on vanhempien värit ja säkäkorkeudet. Muiden sukulaisten värejä en viitsi merkitä, sillä kuten tiedämme kaikki virtuaalihevostelijat eivät noudata värien realistista periytymistä enkä minä sen vuoksi jaksa ottaa varsojen värien määrittelyssä huomioon muita kuin vanhempien värit.
Kolmas uutuus on lempinimien katoaminen. Luulen että tallistani löytyy joku 5 saman lempinimen omaavaa hevosta enkä todellakaan muista hevosteni lempinimiä, joten ne ovat olleet jo pitkän aikaa turhia.