Niin ne hevoset ja rodut vähitellen lisääntyvät - uudistusten lomassa mukaan astui pari ylimääräistä hevosta, joista toinen tulee pian saamaan rinnalleen lisää lajitovereitaan. Esiteltäköön siis nyt kaikki Tijuana Stablesin "ylimääräiset" hevoset, siinä järjestyksessä kuin ne ovat tallille tulleet. (Ylimääräisten konien kanssa olen Slawikin ylikäyttäjä, mutta mitäpä siitä...)

Déspota TR - Westernpainotteinen galiceñotamma. Flanelli parka ei millään tuntunut saavan kasvattejaan myytyä, joten olihan yksi ihan pakko ottaa, ihan vain saadakseni jotain syytä kilpailla westerniä muillakin hevosillani.

ROJJ Viluzéla - Koulupainotteinen eläkkeelle jäänyt lusitano. Maarya ei saanut myytyä palautuneita kasvattejaan, joten oli arvattavissa että otin yli kymmenvuotiaan koulukonin niskoilleni. Ainoa muunrotuinen Tijuana's -kasvatti on Vilman varsa, mutta sillä ei ole sivuja eikä nimeäkään vielä vaikka mokoma syntyi ainakin miljoona vuotta sitten.

Csinos Arios III - Estepainotteinen kisber-felverori, jonka oikeastaan toin itselleni hetken mielijohteesta eilen. Tulee hiukan vanhettuaan avittamaan erästä tuttuani tämän aloittelevassa kisberkasvatuksessa.

Quidel BRN
- Vielä syntymätön musta ori, josta alkaa minun urani saddlebredien parissa - ajattelin nimittäin erikoistaa Tijuana Stablesin askellajeihin, tietenkään unohtamatta kladrubeja tai eestinponejakaan.