Tulin tässä uusia hevosia tuodessani ajatelleeksi käyttämiäni "kasvattajanimiä" tuontihevosilla. Mielestäni monet varsinkin lyhyet nimet kuulostavat paljon napakammilta, kun niihin liittää jonkin keksityn kasvattajaliitteen. Kaikki varmaan tietävät Ionicin tuontihevosten GA-liitteen, jota joskus on tallin kasvattajanimeksikin luultu.

Itse en ole löytänyt vielä mitään vakioliitettä, jota käyttäisin tuontihevosillani. Se on ihan hyvä, sillä kaikki liitteet eivät sovi kaikkiin nimiin enkä halua tuontihevosten liitteen liittyvän liian tiukasti tai tunnistettavasti Tijuana Stablesiin. Muutamia usein käytettyjä liitteitä minulta kuitenkin löytyy, ja ne ovat sellaisia joita voisin käyttää omilla kasvateillanikin jos ei olisi jo kasvattajanimeä.

GO - Löytyy muun muassa hepat nimeltä Barullo GO, Toyboy GO, Rag'n'Bone GO, Lost Wages GO ja For Your Love GO.

X - Paranoid X, Dinosaur X, Thunderjam X...

K - Udo K, Florida K...

Noiden lisäksi olen käyttänyt muitakin kirjaimia, C:tä ja B:tä ja muuta. Pidempiä liitteitä en syystä tai toisesta ole käyttänyt muilla kuin marchadoreilla (da Floresta, da Lavoura, da Celeiro jne), vaikka olen keksinyt muun muassa kasan Meadowlane -nimiseltä tallilta tuotuja foxtrottereita...