Sain vihdoin rykäistyä talliin ne uudet hevoset, joita olen pitkään suunnitellut. Eihän Spotted Drafteja voi kasvattaa, jos ei omista yhtäkään työhevosta. Niinpä minä ylpeänä (tai vähemmän ylpeänä) esittelen teille nämä konimukset. Paintit ja pintot saavat vielä odottaa vuoroaan, sillä tälle vuodelle minä en enää teetä varsoja. Tai ehkä teetän, jos en voi välttää kiusausta.


Peek-A-Boo G

Ruunikko shiretamma, jolle kirjoitin luonteen joka mahdollistaa lintsaamisen kisaamisesta. ;) Tokihan sen kanssa jotain tehdään, varmaan helppoja luokkia koulua ja alle puolen metrin esteitä.

Jesus Loves Me
Aivan ihanannäköinen sabino clydesdaletamma, jonka kanssa kokeilemme varmaan ainakin näyttelyitä ja valjakkoajoa.


En ole totta puhuen koskaan ollut kiinnostunut tai tiennytkään juuri mitään työhevoskilpailuista. Ehkä niistä nyt pitäisi ottaa selvää, etteivät nämä jää omiksi henkilökohtaisiksi häpeäpilkuikseni tallin pölyisiä nurkkia koluamaan. Katsotaan nyt, kunhan nyt jaksaisi taas tauon päätteeksi alkaa edes kisaamaan muualla kuin NJ:ssä.

Ja vielä jatkaakseni hiukan edellisen postauksen aiheesta. Kladrubeista ei tosiaan kukaan enää tunnu olevan kiinnostunut. Seitsemästä myytävänä olevasta kasvatista kaikki viisi muunrotuista kasvattia hävisivät heti ostajien kynsiin, kun kladdet taas homehtuvat edelleen myyntilistoilla. Tietysti epäsuosio johtuu muustakin kuin uutudenhohdon hiipumisesta - kaikilla potentiaalisilla ostajilla on jo hevosia näistä suvuista! Hitsin pimpula.