Ajattelin tässä kirjoittaa asiasta, joka on vaivannut minua jonkin aikaa.

Kun Christiane Slawik uudisti nettisivunsa, kuvien kopioimisesta alkoi liikkua outoja epäselvyyksiä virtuaaliheppailijoiden keskuudessa. Vaikka ulkoasunvaihdoksen päivityksessä selkeästi lukee "We decided to keep providing the virtual riding stables with our photos for private use", joku löysi terms and conditions -sivulta maininnan "The photos shown on “www.slawik.com” cannot be used in virtual stables". Sen jälkeen virtuaalimaailmassa on pyörinyt sääntö, jonka mukaan kuvia ei saisi käyttää ja vanhatkin pitäisi poistaa talleilta.

Tänään päätin kysyä asiaa aina niin tietävästä ht.netistä, kun asiaa koskeva topic oli muutenkin perustettu. Keskustelussa sain selville sen, mitä olin jo aiemminkin uskonut mutta en ollut varma — kuvia saa käyttää, kuten etusivulla sanotaan. Chao on kysynyt asiaa Christiane Slawikilta, ja Päivie sanoi että kieltomerkintä on ollut terms and conditions -sivulla jo ennen uusia sivuja.

Tietoni ovat toki toisen käden tietoa enkä ole Slawikilta itse asiaa kysynyt, mutta uskon asian olevan näin. En tosin vieläkään saanut selville mistä on keksitty että vanhatkin kuvat pitäisi poistaa, mutta...