Kyllähän sitä vähitellen on alkanut tottua koulurytmiin - enää ei tunnu siltä että koulusta tultuaan ja läksyt tehtyään että on jo aika mennä nukkumaan. Sen sijaan olen tässä vietellyt mukavaa viikonloppua Helsingin Taiteiden Yön merkeissä. Tänään olisi tarkoitus lähteä ensimmäistä kertaa ratsastamaan yli vuoden tauon jälkeen. Tunnelmaa tosin latistaa lenssu ja se, etten pääse Xiu Xiun keikalle lokakuussa.

No, jottei aivan Tijuanan elämäksi menisi, on tietysti aika puhua virtuaalimaailmastakin. VRL vaihtaa pian omalle palvelimelleen, eikö se niin ollut? Häpeän syvästi, että oma lahjoitukseni jäi loppujen lopuksi antamatta kun äitini ei oikein lämmennyt ajatukselle. Kaikki taitaa nyt kuitenkin olla hyvin, eikä elämä ollut minusta kiinni.

Ratkon tässä muutamia tuloksia. Aina välillä tulee valjakkoajossa ja askellajeissa vastaan omia kasvatteja, muun muassa tennesseenwalkertamma Tijuana's Estetic Twist. Kun ne sijoittuvat, se tuntuu melkein omalta voitolta! Samoin näyttelyissä, joissa Tijuana's Just Kiddin' pääsi BIS2-sijalle ja sai irtoSERTin. Olen ylpeä, vaikkei sen menestys johdukaan minusta oikeastaan ollenkaan.