Sain NJ:n alaisiini tennesseenwalkernäyttelyihini tuomarit kahdessa päivässä. Olin alun perin jahkaillut ensimmäisten näyttelyitteni järjestämistä juuri tuomarikysymyksen takia; pelkäsin etten saa tuomareita mistään kun minun ja Venlan yhteistyönä (Venlan toteuttamana) järjestetyt näyttelyt odottavat yhä tuomarointia. Mutta hyvinhän kaikki on sujunut!

Äskettäin myös ryhdistäytyin ja järjestin huimat kolme ARJ -kilpailua, joista tosin yksi on vielä hyväksymättä kalenteriin ikävän töppäyksen takia jonka tein ilmoittaessani sitä. Ja mistäkö tämä yllättävä innostus? - Tajusin vihdoin että etuuspisteeni ovat lisääntyneet! Osallistukaa toki viitoseen ja kuutoseen.

Tein myös uuden alueenvaltauksen kilpailutoiminnassani - Tijuana Stablesin ihka ensimmäiset gymkhanakilpailut odottavat osallistujiaan! Luokkia on ikävän vähän, mutta valitettavasti este ja tötteröt taisivat olla ainoat yksilölajit joita yhdistyksen sivuilta löytyi. Gymkhanasta puheenollen, se kun on enimmäkseen ponilaji - olen taas vaihteeksi mahdottoman iloinen että eestinhevoset voi luokitella poneiksi! VVJ:ssä lisääntyneet poniluokat ärsyttivät aluksi, mutta nyt voin kilpailla niitä valjakkoeestiläisilläni.