Hackney-aika rotukalenterissa päättyi 19.7 kestettyään laiskuuteni takia jopa kuukauden. Pitänee esitellä uudet tulokkaat.

o. Bruno Daniel

o. Tijuana's Recreant

o. Tijuana's Bruno Benjamin

t. Hip Hop Lindy

t. Creepy Crawler

 

Kladrubien kanssa koetin jo aloitella eilen, mutta onnistuin pöhläämään niin että kiehahti pinna ja päätin yrittää myöhemmin uudelleen. Onnistuin nimittäin ensin tekemään sivut luonteineen kaikkineen ja etsimään kuvat uudelle orille, ennen kuin huomasin että sen isällä on jo varsa ja vieläpä samasta tammasta. Päätin vaihtaa jo tekemälleni hevoselle vain uuden isän, muokkasin sivut ja huomasin vanhempien olevan täyssisaruksia ja hevosen olevan kimoista vanhemmista huolimatta musta. AARGH.

Aloittelenpa siis suosiolla etsimällä valmiiksi kuvia, koska niiden etsiskely on aina yhtä tuskaista hommaa. Olen kuitenkin tykännyt kovasti uudesta löydöksestäni, Vikaruksesta. En ymmärrä miten olen onnistunut olemaan täysin tietämätön tällaisesta aarteesta: sivusto ei sisällä kladrubien kuvia, mutta sitäkin enemmän hevosia jotka näyttävät olevan jotain sinne päin ja kelpuutan hyvin käytettäviksi kladrubeilla. Inhoan nimittäin sitä, että kaikkien hevosten kuvat on kopioitu samasta paikasta, ja näinpä siltä vältytään.