Nyt kun orikatalogi on taas vähän aikaa kunnossa ennen kuin keksin lisää korjattavaa, kerkesinkin jo tässä viikonlopun aikana puuhailla tallin parissa. Sehän on ikuinen totuus, ettei mikään voi koskaan olla täysin valmista – niinpä tuollakin on taas jos jonkinlaista uutta.

Kirjoitinkin sitten sinne ekstraan sen miljöökuvauksen. Kuvien laittelu tosin on varsin kesken vielä, sillä mistään ei todellakaan tunnu löytyvän kuvaa sellaisesta laitosmaisesta valkoisesta jättitallista kuin kuvailisin Tijuana Stablesin olevan. Tämä tosin on todella mahtava kuva sisäpuolelta, pitäisi vaan etsiä se isompi versio joka minulla jossain on...

Sitten on ehkäpä yksi varsin mukava muutos kävijöiden kannalta. Mielessäni oli jo jonkin aikaa pyörinyt ajatus laittaa hevoset-sivulle jokaisen rodun viereen linkin infosivulle. Nytpä sitten laitoin, ja katselijat saavat helposti tietoonsa millaisesta rodusta onkaan kyse. Muut linkit johtavat hevosmaailma.netiin paitsi tennesseenwalker ja kladrub, joiden osalta olen hyödyntänyt niihin lopetettuihin rotuyhdistyksiin kirjoitettuja rotuinfoja. En voi sanoa olevani ylpeä kladrub-sivun ulkoasusta jota ei käytännössä katsoen edes ole – hoidin homman helpolla ja laittelin vain pre-tageja...

Ja sitten vielä sellainen kolmas asia, joka on varsin hauska juttu. Lopetettuani Touhukaisen/Lustlikin/Tahdon Voiman, mikälie se nyt silloin olikaan, vannoin etten enää koskaan hanki suomenhevosia. Arvaatte varmaan – nyt minulla on niitä taas. Tosin en kylläkään kirjaimellisesti hankkinut yhtäkään, vaan otin takaisin kaksi kasvattia ystävältäni joka lopettelee tallinsa.
OK Koivuniemen Herra on vuonna 2004 syntynyt ori, joka taisi olla yksi virtuaalielämäni viidestä ensimmäisestä kasvatista. Se syntyi tallilla nimeltään Bocciolo Bianco. VHKR:n mukaan ikääntyen se olisi jo 58 -vuotias, joten lätkäisin sille epätasaisen ikääntymisen ja iäksi 20 vuotta. Kuolee sitten kun kuolee.
Tahdon Piparilli onkin sitten jo hiukkasen uudempi tapaus. Se taisi olla Tahdon Voiman viimeinen kasvatti ennen sitä epämääräistä tauko/uudistus/lopetus -kautta vuodenvaihteessa. Piparillikin on kuitenkin VHKR:llä ikääntyen ihan mukavan ikäinen.