Alkukesästä virtuaaliblogit olivat suurta huutoa. Nyt huuma on hiukan laantumaan päin, moni blogi näyttää kuolleen ja itse olen rauhoittunut seuraamaan vain muutamaa kiinnostavinta blogia. Tässä esitys, miksi juuri ne.

Gin Ahaltekin ja Ionicin blog - Tätä olen lukenut -07 marraskuusta lähtien ja aina olen pitänyt. Nykyään pidän yhä enemmän, sillä aiheet ovat lähempänä omia puuhiani ja kiinnostuksenkohteitani. On mukava lukea paitsi harvinaisista roduista, myös laukkamaailmasta tai värigenetiikasta (joista en tajua juuri mitään). Ginillä ja Sirpalla riittää aina kerrottavaa ja teksti on asiallista.

Virtuaalimaailma Tänään - Kukapa tätä ei lukisi, oikeastaan. Meepun välillä pistäviäkin tekstejä on hauska lukea, varsinkin kun jutut eivät rajoitu mihinkään vaan asiaa riittää mistä vain. Ainakin itselleni Virtuaalimaailma Tänään antoi sen varsinainen sysäyksen aloittaa bloggaaminen - kuten varmasti monelle muullekin. Tällä hetkellä blogi tosin kärsii päivittämättömyydestä.

Firefoot Ranch - Aihepiiri on kiinnostava, ja pidänhän minä myös valtavasti itse Firefootista tallina. Odessa kirjoittaa siististi ja selkeästi ja todella pitkiä juttuja. Ristiretki Laukkamaailmaan on myös jännittävää luettavaa, olenhan laukkamaailman salainen ihailija numero yksi.

Kerpan Virtuaalihevoset ja -aatteet - Aihepiiri on taas syy miksi luen juuri tätä. RDN Hevoskasvatus on kerrassaan hieno talli ja Kerppa hyvä tyyppi joka kirjoittaa hyviä juttuja. Ikävä vain, että nyt kärsitään laiskuudesta.

---

Näiden blogien lisäksi silmiini osuu aina silloin tällöin Magnetien Blog josta salaa vakoilen ravimaailmaa, Blowien Blogi jossa spekuloitiin jännästi virtuaalimaailman tulevaisuutta sekä Gallop It, salaisen laukkaihailijan ykköspaikka.