Näin sadepäivien ja mökkihöperöitymisen lomassa on hyvä pohtia erästä tyhmää kysymystä koskien Virtuaalisen Ratsastajainliiton läskiksi menneitä hallitusvaaleja.

"Miksen minä hakenut hallitukseen?"

Nähkää ja ihailkaa: kymmenen huonoa syytä olla hakematta hallitukseen!

  1. Joku muu tekee kuitenkin. Pullamössösukupolvi, johon kuulun valitettavasti itsekin. Olemme tottuneet paapottaviksi, emmekä tunne tarvetta erityisemmin vaikuttaa asioihin. Kaikki on muutenkin ihan hyvin.
  2. Ei ole aikaa. On mulla omakin elämä, koulu, perhe... Kyllä sitä aikaa löytyy, jos kiinnostustakin. Jostain syystä tämä on yksi turhauttavimmista syistä lopettaa virtuaalipuuhat. Sanoisivat edes suoraan, ettei enää huvita.
  3. Ei mua kuitenkaan valita. Seitsemän virkaa. Seitsemän hakijaa. Kaksi varteenotettavaa hakijaa. Jos on pessimisti, ei koskaan pety. Ei, vaan jos on pessimisti, on koko ajan niin pettynyt ettei huomaa olevansa.
  4. En mä kuitenkaan osaisi. Toisin kuin ehkä oikea hallitus, ei virtuaalihallitus kaadu siihen ettei yksi kihoista ole heti tehtävänsä tasalla. Tätä syytä esitettiin ehkä eniten Meepun topikissa Sisäpiiritietoa VRL:n Hallitushausta
  5. Vuosi on kamalan pitkä aika. Onhan se, mutta ainahan sinä voit kyllästyä tehtäviisi ja jättää ne oman onnensa nojaan kuten suurin osa edellisenkin hallituksen jäsenistä. Tai, koska olet yksi pomoista, voit muiden hallitusihmisten kanssa tekaista vaikka suuret jouluvaalit jossa haet itsellesi seuraajaa.
  6. Paskaa niskaan. Tuleehan sitä muutenkin, mitä nyt yksi kilo lisää tekee. Kehittää luonnetta, kun me kaikki olemme pelkkää pullataikinaa.
  7. En tajunnut että se haku loppui jo. Onhan sitä hyvä jälkeenpäin viisastella. Jos näin tapahtuu työelämässäkin, teidän työhakemuksenne saapuvat työpaikoille kun uudet työntekijät ovat jo asettuneet taloksi.
  8. Ei niistä ohjeista tajunnut mitään. Jos oikeasti kiinnostaa, jaksaa lukea ja ottaa selvää asioista. Jos edellinen hallitus haluaa jonkun jatkavan tehtävässään, niin he kyllä auttavat.
  9. En mä tiedä mitä tarkoittaa valiokunta. Hallitus on politiikkaa, politiikasta ei tajuta mitään. Sihteereitä, pöytäkirja, valiokunta, kokous? Apua.
  10. Ei kiinnosta. Ne jotka jättivät suosiolla Meepun topikin kommentoimatta tai lukematta, ne jotka antaisivat VRL:n valua rauhassa unholaan jos siitä ei enää tule mitään. Life goes on.