"Taitaapi Tijuana Stablesin The Suuri Tauko olla jokseenkin ohi... :D Olkoon ilmoitus silti etusivulla, en jaksa ottaa poiskaan. Syksyllä on kuitenkin se lukio ja plaa plaa plaa däbä däbä ding dong plää plöö höpötihöpötihöö äbbädäbbä pölöpälä pöö eli kuka tietää mitä silloin on edessä."

Näinpä ne tuulet hienosti muuttuvat. Tijuana Stables ja Twh-orikatalogi ovat nyt oikeasti kyllä aika poissa. Jätän sivut paikoilleen semmoisiksi kuin ovat jos joskus taas innostun pitkän tai lyhyen ajan päästä. Päivitän niitä myytyjen hevosten osalta, jos jaksan niin saatan vähän kisakalentereitakin laittaa. Tallin ARJ-kisoista ratkoin yhdet, kaksi viimeistä odottavat vielä tuloksiaan jonkin aikaa kunhan jaksan vaivautua.

Tikkaripuisto.net tulee pysymään olemassa tästäkin eteenpäin. Tarvitsen omaa domainia muihin juttuihini enkä kiusaksenikaan suostu tyhjentämään muualla asuvien kasvattieni sukutauluja NotFound -hutuksi.

Blogiin kirjoitetaan sen mukaan mitä löytyy kirjoitettavaa. Luen edelleen aktiivisesti muun muassa Gin Ahaltekin ja Ionicin blogia ja seurailen ehkäpä virtuaalielämää foorumeilla. Odotettavasti blogi tulee ehkä täyttymään epämääräisestä hevosaiheisesta höpinästä, rotuasioista ja "lopetinpa nyt sitten" -fiilistelystä.

Pysykää kanavalla.