Pakko myöntää, että laiskuuskausi vaivaa yhä edelleen. Olen jotenkin vähän unohtanut missä vaiheessa uudistuksia olen ja mitä pitäisi tehdä, enkä ole viitsinyt ottaa selvää. Melkein kaikki myyntikonit ovat kuitenkin jo menneet, ja luulenpa että ne loput heitän suoraan kuoppaan.

Joitain pikkujuttuja olen tehnyt, muun muassa lisännyt ROJJ D'abel Orelille sen ensimmäisen jälkeläisen - ihailkaa kaksipolvista tammaa VF D'abel Elleriä! Pitäisi tosiaan alkaa noita varsoja omillakin tammoilla teettelemään kun alkavat jo kohta olla siinä iässä - Narcotica, Tijuana's Orel Kvêtina ja Alba Rita ainakin.

Tänään kuitenkin ryhdistäydyin sen verran, että ilmoitin yhden tamman hevoskantakirjatilaisuuteen ja julkistin vihdoin tallin uuden ulkomuodon, joka on homehtunut jo viime kuun lopusta valmiina. Sivuilla on muutamia kivoja uudistuksia, muun muassa kaikki 2008 syntyneet varsat omalla sivullaan. Jotenkin en malta odottaa, että saan aloittaa Foals 09 -sivun. Todella moni nuori hevonen siirtyi orien ja tammojen sivuille.Hevosia myytiin ja kuopattiin noin kaks ikymmentä kappaletta, tästä edespäin yritän olla hankkimatta liikaa turhia koneja.