Päätin tänään lähteä pitkästä aikaa ristiretkelle, nimittäin kartoittamaan virtuaaliblogien tilannetta, joka äkkiseltään katsoessa näyttää ikävältä.

Tietenkinhän ehdoton suosikkini Gin Ahaltek Ja Ionic porskuttaa - tänäänkin yksi uusi teksti! Samoin iki-ihana Immortelle Park, jota en valitettavasti ole muistanut seurata juurikaan. Näin nopeasti katsoessa pari muutakin blogia on julkaissut uutta tässä parin päivän sisään - sellaisia joita en itse jaksa seurata esimerkiksi väärän aihepiirin takia.

Omista suosikeistani yhtä aktiivisia ei sitten enempää löydykään - Firefoot taukoilee, Magnetiekin näyttää kuolleelta, koko blogitouhuun ihmiset villinnyt Virtuaalimaailma Tänään on täysin kuollut jo aikoja sitten, jopa paljon keskustelua herättänyt Virtuaalielämää on kuollut ja Kerppa kirjoittelee muuten vain ikävän harvoin.

Onneksi blogielämä ei kuitenkaan ole täysin tuhoon tuomittu! Tänään bongasin ht.netistä tämmöisen topikin - enkä voi kuin toivottaa onnea blogin pitäjälle, kuka tahansa sitten onkaan. Luin kaikki tekstit läpi ja tykkäsin, tämä blogi menee ehdottomasti alati kavenevaan suosikkieni listaan.