Tässä lähipäivinä Lynn esitteli hevostalli.netissä erään todella kiinnostavan idean, johon minun oli aivan pakko tunkea itseni mukaan. Virtuaalikylä, joka toimisi mahdollisimman realistisesti ja yhteisöllisenä. Olen aina ihaillut kyliä, mutta valmiille tallille en kylää olisi koskaan halunnut, koska tontit rajoittavat tallin omaa miljöön keksimistä.

En yleensä ole mikään realististen virtuaalitallien kannattaja - kisaan hevosiani varsoina, teetän varsoja lähes 30-vuotiaille koneille, en ole koskaan ajatellut millainen tallini miljöö on ja reaali-ikääntyminen on minulle todellinen kauhistus. Niinpä te nyt saatte seurata edesottamuksiani kyläprojektissa, ehkä vähän nauraa tai vaikka tuntea myötähäpeää.

Joka tapauksessa olen nyt varannut projektista oman tontin, Maijulan. Se on ehkä vähän iso, sillä en ole perustamassa mitään Tijuana Stablesin kokoista kolossia. Korkeintaan 10 karsinaa, siinä se. Talli pitää rakentaa, sillä tontilla ei ole valmiiksi kuin yksi omakotitalo. Siispä tälle kaikista syrjäisimmälle pusikkotontille nousee pieni tallini jolla tulee olemaan niinkin omaperäinen nimi kuin Maijulan Tila. Miksi sitä hienompaakaan keksimään.