Mun on nyt tullut keskityttyä aika paljon walkereihin juuri nyt, ja ajattelin tässä vähän jutella kaikenlaista mitä on tullut tehtyä ja pohdittua.

Tänään syntyi twh-tammavarsa Tijuana's Starchild. Pidän suvusta, siellä on kivasti omia tärkeitä hevosia aivan alussa asti. Tämä nimenomainen varsa teetettiin oikeastaan aivan selkeää käyttötarkoitusta varten. Sen on tarkoitus olla siippana Tijuana's Buffalo Billille ja synnyttää Billy-orilinjan seuraava vesa. Tämän seuraavan Billyn sitten mahdollisesti sotken yhteen Tijuana's Weird-O-Musicin kanssa, ellen löydä sopivaa hevosta jolla lisätä yksi polvi Billyihin ennen kuin Weirdo pääsee lastentekoon. Kun tuossa Weird-O-Musicin suvussa on jo valmiiksi oreilla ollut vähän liian lyhyet suvut... :/

Seuraaviin aiheisiin voinkin johdatella esittelemällä toisen uuden varsan, tamma Boheme's Bounty Hunterin. Se on varsin jännä, koska olin ensin lainaamassa tuota isää (joka on muuten westernpainotteinen!!) Florida K:lle, mutta en halunnut Floridasta omaan talliin kolmatta varsaa ja lainasin emänkin muualta. Syntyi Boheme's Bounty Hunter, jonka kasvattaja on Tijuana Stables mutta kasvattajanimi puuttuu. Sitten ne aiheet:

  1. Bounty Hunter on rautias. Löysin tässä jossain vaiheessa ihanat rautiaan tamman kuvat ja aloin etsiä sopivia vanhempia varsan tekoon. Huomasin, ettei minulla ollut melkein yhtäkään rautiasta tammaa! Vielä viime vuonna walkereista puolet oli rautiaita, mutta ilmeisesti olen vältellyt niitä niin että ne on kuolleet sukupuuttoon. Oreista toki löytyy, on Millenium Falcon, poikansa ja pojanpoikansa. Laitoinpa siis rautiaat kuvat näille molemmille uusille tammavarsoille.
  2. Bounty Hunterin emä Bohemé on piirretty hevonen, ja hieno onkin. Intouduinkin saman tien itsekin pitkästä aikaa kokeilemaan vähän koneella piirtämistä, ja syntyi tämmöiset kaverukset: musta ja rautias. Saatuani inhottavan tylyä kohtelua oikeastaan jokaisessa PKK-näyttelyssä johon olen osallistunut, jätän periaatteen johdosta piirretyt kuvat kokonaan käyttämättä omalla tallillani. Kasvateille piirroksia tietysti voin kaupata mukaan (ja näitä kauppaankin), harvinaisilla kun aina valitetaan niitä kuvien löytämisen vaikeuksista.
  3. Bountyn emä Bohemé kertoo myös toisenlaista juttua: uusi walkerharrastaja!

Jotenkin kummasti mun walkerit alkaa muuten olla suht sisäsiittoista ja lyhytsukuista poppoota. Oreista jo reilusti yli puolet on omia kasvatteja tai tuonteja, vain 5 muualta tulleita ja näinollen erisukuisia. Myös 20 tammasta 11 on omia kasvatteja. Suurena enemmistönä kaikista hevosista ovat yksi- ja kaksipolviset.