Kaikesta tästä rotuyhdistyshömpästä intoutuneena päätin päätin kunnostautua kasvatusrotuni tuntevana yhdistyksenpitäjänä ja aloittaa VTWY:n sivuille orilinjalistauksen.

Kuten kadonneita hevosia ja sukuja -sivu, tulee orilinjasivukin olemaan ehkäpä aika hitaalla tahdilla laajeneva sivu. Toisaalta orilinjojen kanssa ei tule samaa ongelmaa kuin kadonneiden hevosten kanssa, jossa koko ajan törmäsin hevosiin joilla olikin jonkinlaiset sivut jossain kun hevoset ovat vaihtaneet koko ajan omistajaa. Kadonneiden hevosten sivu on toisaalta mietinnän alla muutenkin, saatan muuttaa sen vain "vanhoja hevosia" -sivuksi, jolta löytyy osoitteita kadonneiden ja kadonneiksi luultujen hevosten sivuille ja VH-tunnuksille. Sieltä olisi sitten kätevä täytellä sukuja, harvemmin itsekään jaksan kamalasti sukutauluja tehdessäni metsästää jonkin yhden hepan osoitetta. Helpompaa olisi jos ne löytyisivät kaikki samasta paikasta.

Orilinjojen täyttelemistä tosin nyt vaikeuttaa huomattavasti VRL:n tauko. Mitkään VH-tunnustenkaan sivut eivät näy, joten olen etsinnöissäni vielä vähän kädetön. Toisaalta VRL ei vaikuta mitenkään uudempiin ei-vielä-kadonneisiin orilinjoihin, joita ehdinkin tässä hyvin listailemaan ennen kuin alan siihen varsinaiseen hikihommaan, eli vanhojen kaiveluun.