Pahoittelen, että blogin päivitystahti on harventunut. Kirjoitusintoa kyllä riittää kun vain alan kirjoittamaan, mutta jotenkin hassusti koko blogin olemassaolo vain unohtuu aina välillä. :D Nyt haluaisin esitellä kaksi uutta ostostani, sillä niillä on minulle aivan erityinen merkitys.

Huomasin piiiitkästä aikaa Tijuana Stablesin vieraskirjaa katsastaessani, että siellähän oli varsin mukavaa viestiä. Nenna oli tullut pistämään kehuja tallista ja kertomaan entisen hevoseni Swee'Pean kuulumisia. Peasta olen tainnut pulista blogissa aiemminkin, en koskaan kyllästy ihmettelemään kuinka joku jaksaa edelleen pitää jotain vuonna 2007 ostamaansa hevosta. Nyt keksin vihdoin pyytää tammasta varsan itselleni, kun sen lopetuskin alkaa iän puolesta olla jo lähellä. Syntyi siis Shamrock's Pontiac, virtuaalihistoriani viides haflinger (kukaan ei varmaan muista niitä kolmea haffua jotka mulla oli jonkun kuukauden joskus? :D).

Toinen ihana "muinaismuisto" sekä omasta virtuaalihistoriastani että koko virtuaaliheppailun historiasta on Terje KTN. Terje on omien vanhojen hevosteni lapsi ja lapsenlapsi, sekä sen lisäksi suvultaan täynnä noita ikivanhoja eestinhevosia 2000-luvun alusta. Sain eilen taas fiilistellä vanhojen tallien söpöä tunnelmaa, varsinkin kun löysin web archiven kautta suurimman osan suvun hevosista.

Essi muuten neuvoi näppärän vinkin kadonneiden geocities -sivujen löytämiseen: geocities.ws -osoitteet tiesin jo, mutta sellaisesta kuin oocities.com minulla ei ollut aavistustakaan. Kokeilkaapa siis muuttaa kadonneiden geo-sivujen osoitteeseen oocities.com niin johan alkaa löytyä! :)