Odottelen innolla että tallin nuorimmaiset kasvavat vanhemmiksi jotta pääsen käyttämään niitä jalostuksessa. Siinä sivussa olen onnistunut hamstraamaan muutamia yksipolvisia walkereita, joista olen tyytyväinen. Toin vihdoin itselleni ne kolme eestinhevosta, tervehtikääpä siis Severiä, Aidaa ja Rellua. Kun viitsityttää taas, tuon vielä neljännen jotta saan Rellulle sulhon ja tehtyä varsan joka ei ole sukua Aida+Severin -yhdistelmälle. Mietiskelin tässä muutamia tulevaisuuden yhdistelmiä kasvatuksessa ja pitäähän ne sitten listata ylös.

ROJJ D'abel Orel x Narcotica
Ihana yhdistelmä, ja vieläpä tasasukuinen jollaisia minulla harvoin on. Täysi valjakkovarsakin vielä, kun en yleensä kiinnitä vanhempien painotuksiin huomiota.

Ballard BRN
x MD Release The Music
Tätä yhdistelmää olen suunnitellut twh-aikojeni alusta asti.  Ballard ja Release The Music ovat pitkäsukuisimmat ja ainoat hevoseni joilta löytyy enemmän kuin kaksi polvea sukua.

Tijuana's Jimmy The Exploder x Mina BRN
Tasasukuinen!

Tijuana's Jimmy The Exploder
x Ayer Golden Blaze
Tasasukuinen! Ainakin melkein, Golden Blazelta näyttää isä puuttuvan.

Tijuana's Kon Tiki
x Piret AB
Ei tasasukuinen, mutta mistäpä sopiva tamma tähän hätään löytyisikään.

Ina-Aida EST + Severin EST x Revolver EST + Tuntematon ori
Uutta valjakkopainotteista eestinhevoslinjaa. Menee syksyyn tai talveen asti ennen kuin saadaan varsa näistä vielä syntymättömistä hevosista.


Kai näitä tulee lisääkin joskus.