Olen tässä quarterien saavuttua talliin alkanut viimeinkin tutustumaan kunnolla VLRY:hyn. Olen aina ollut tietoinen sen olemassaolosta, mutta silkasta laiskuudesta kisannut vain WRJ:n alaisissa kilpailuissa.

Nyt WRJ ei ole pystyssä, mutta tallissa on enemmän westernhevosia kuin koskaan. On siis korkea aika tutustua VLRY:hyn! Suunnitelma on kuitenkin osoittautunut oletettua vaikeammaksi, sillä yhdistyksen säännöt ovat ihan hirmuisen perusteelliset. Toistaiseksi olen oppinut kaiken kantapään kautta tehtyäni ensin väärin ja sitten huomattuani mikä meni vikaan.

Nyt sain pääni kuitenkin jotenkuten järjestykseen, kun listasin luokkien mukaan mitä mikäkin hevonen kilpailee. Mietinnässä on vielä mammuttiaasien painotukset, koska ne eivät tunnetusti mitään kovin vauhdikkaita ratsuja ole... Kallistun ehkä ridingin ja trailin suuntaan, mutta olisi kiva ettei kaikki aasit kisaisi samaa asiaa. :P

Uskoisin, että opettelun myötä VLRY:stä tulee kaipaamaani järjestelmällisempää kilpailemista. Etsin sitä jo laukkakilpailujen puolelta, mutta kyllästyin kun appaloosille ei ollut tarjolla juurikaan kisattavaa.