(Koska tämä nyt on mainostuspostaus, mainostan samalla myös ensimmäisiä VNT:n näyttelyitäni. Eli kasvattajanäyttelyt askellajiroduille, kutsu täällä ja osallistujia kaivataan)

Hevostalli.nettiin on taas virinnyt oma topikkinsa harvinaisille roduille, ja siellä näyttää taas juttu luistavan. Sinänsä hiukan harmi, sillä se kertoo siitä, ettei viime keskusteluiden tuloksena perustettu Harvinaisten Rotujen Ystävät -foorumi jaksa kiinnostaa ihmisiä. Se on ikävää, sillä itsekin tykkäisin keskustella tuolla enemmänkin. Toisaalta en minäkään ole täydellinen, sillä on pakko myöntää että paljon aktiivisemmin liikuskelen ht.netissä ja FVP:ssä.

Ilmeisesti se vain näyttää olevan niin, että vaikka kuinka olisi ikävä ylläpitäjä tai täynnä pelkkää ruinausta, voittaa hevostalli.net lähes poikkeuksetta kaikki kilpailevat foorumit. Ainoastaan Hevoset.com on suosittu, mutta itse en pidä siitä jotenkin yhtään.

Eli siis kaikki rekisteröitymään tai kirjoittelemaan HRY:hyn, jotta saataisiin se taas kunnolla eloon. Kyllähän teitä harvinaisten rotujen faneja virtuaalimaailmassa riittää!