Enpäs olekaan jaksanut kovinkaan aktiivisesti kirjoitella blogiin. Virtuaaliheppailtut olen kyllä ihan suht aktiivisesti, enimmäkseen kasvattitehtailun muodossa. Toistaiseksi kaikki kasvatit ovat tulleet itselleni, kun olen huomannut etten ole joistakin hevosista teettänyt yhtään varsaa itselleni. Tajusin muutenkin ettei kasvatteja kannata myyntiin tehdä, nytkin listalla on varmaan seitsemän hevosta joilta puuttuu sivut mutta en jaksa pyydelläkään.

Eli nyt seuraa uusien kasvattien esittely. Enjoy.

twh-o Tijuana's X-Wing on uusien tuontiwalkerieni varsa. Huomatkaa, että se on aivan isänsä näköinen, kuvissa olevat irl-hevoset taitavat olla jotain sukua kun löytyvät samalta talliltakin.

twh-o. Tijuana's Kill Bill on hassun Billy -linjani kolmas polvi. Kuvissa on aivan järjettömän ihanan näköinen hevonen, jonka värityksestä tulee mieleen pienenä omistamani leluhevoset joista en tykännyt koska mielestäni hevosella ei voinut olla valkoisia laikkuja mustalla pohjalla.

twh-o. Tijuana's Buffalo Bill on Kill Billin varsa, jonka teetin samantien laitettuani Kill Billin synttärit huhtikuulle. Tällä on jo kohtalaisen mukavanpituinen sukukin, kaavailin ehkä sulhoksi Tijuana's Weird-O-Musicille.

twh-t. Tijuana's Catch Hell Blues on varsa ikivanhoista ja aivan liian paljon käytetyistä tuontiwalkereistani YO Hell Yesistä ja TS's Queen Dot Kongista. Hoksasin vaan äkkiä ettei minulla itselläni ole niistä yhtäkään varsaa.

twh-t. Tijuana's Pro Lover on hassuluonteinen temppuponi jolla on hauskat kuvat. Päätin samantien teettää X-Wingille täyssiskon, eli tämähän se sitten on.

twh-t. Tijuana's Dani California on aivan ihanannäköinen sinisilmäinen otus. Emona tuontitamma Florida K, isänä Red Pepper Ion. Suku on epätasainen, mutta halusin käyttää Red Pepperiä kun ei silläkään ollut oikein muita varsoja.

sdb-t. Tijuana's All About Paradise on hauska kippurahäntäsaddleri. Vanhempina omat kasvatit, suku on kaksipolvinen. Vanhempien takaa löytyvät kaikki ah-niin-rakkaat liikaa käytetyt saddlebredini.

ssh-o. Tijuana's Rock The Catskills on veikeä neljää eri rotua sisältävä spotted saddle horse. Vanhempina omat kasvatit, suku kaksipolvinen. Kuvissa on mustankirjava hevonen, vaikka molemmat vanhemmat rautiaita. Kamala moka, unohdin värin kun etsin vain kirjavia kuvia. Pitää vaihtaa joskus.

ssh-t. Tijuana's Want Two on kaksipolvinen mangalarga-twh -risteytystamma. Kuvissa oikeasti ilmeisesti ori, mutta tein vähän taikoja photoshopilla.

buur-o. Yorkoo on tuonti jonka tein kun vihdoin löysin ne Bob Langrishin buurinponikuvat. Ei ne olleet nimellä Boerperd vaan Boer Pony, niin vammailin enkä löytänyt.

sdb-t. Merle omistaa ihan tyhmän nimen, mutta olkoon.

twh-t. Florida K on ihananvärinen kiva kukkaisketoheppa, joka sai heti varsan, Tijuana's Dani Californian.