Pitkästä aikaa jotain ajankohtaista täälläkin blogissa.

Virtuaaliharrastajat ovat ehdottomasti huvittavinta ja ärsyttävintä porukkaa maailmassa. Kuka muka tosissaan viitsii nipottaa tällaisesta? En viitsi enää edes nauraa.

Eiköhän nyt olisi oikein hyvä aika kaataa kumoon koko VRL, kun tämä isolla vaivalla muutaman ihmisen voimin noin kymmenessä vuodessa rankalla työllä paskaa niskassa kokoon pakerrettu hieno järjestelmä ei todellakaan ole parempi kuin ei mitään, eikä siitä ainakaan ole syytä olla ylpeä, sillä onhan se aika pieni ja surkea saavutus järjestäytymättömän heppatyttökansan aikaansaamaksi.

Melkein kaikki te kuitenkin käytätte VRL:ää, piditte siitä tai ette. Minä pidän, olkoon sellainen kuin on virheineen kaikkineen, palkattahan sitä kuitenkin tehdään ihan meitä varten. Ja eikö "ne hallituksen ison seuran omistajat" ansaitsekin vähän etuja omalle seuralleen, kun kestävät kaikkien paskat niskassaan? Voisihan pahempaakin "diktatuuria" olla...

Ja minullahan ei sitten oikeastaan ole sen suurempaa aavistusta näistä uusista sääntömuutoksista tai muista mistä tässä valitetaan, mutta miten ihmeessä ne muka voivat olla noin kamalia. So what, live with it. Viettäkää joulua, ihmiset!