Eilen ryhdistäydyin ja säädin hiukan Tijuanasin kasvattiasioita. Laskin kaikki tähän mennessä syntyneet kasvatit, ja jos monista erilaisista tuloksista huolimatta osuin lopulta oikeaan, kasvatteja on tähän mennessä syntynyt yhteensä 43. Jeijj.

Tässäpä esittelyssä nyt uusimmat herkut, jotka toki ovat helposti ostettavissa omaan talliin jos haluaa. :)

s. 3.10.08 klad-o/t Tijuana's Andrius / Tijuana's Andorella
i.
Orelio IV
e. Andraemona
----> Tässäpä teille erityisen monipuolinen mahdollisuus - valittavissa on painotus kouluratsastuksen ja valjakkoajon välillä, sekä väri, sillä isä on musta ja emä kimo. Vanhemmat ovat kummatkin aika uusia tulokkaita tallissa, vielä kisaamattomia mutta eiköhän sitäkin kokemusta vähitellen kerry.

s. 3.10.08 klad-o/t Tijuana's Unabrio / Tijuana's Carla
i.
Unaveny Chlapec
e. Carlina
----> Kimo koulu- tai valjakkoheppa, jonka isä tulee varmasti näkymään tulevaisuudessa kladrubien suvuissa - onhan sillä jo seitsemän jälkeläistä. Tämä tulee melko varmasti olemaan orin viimeinen varsa. Emä sen sijaan, vaikka onkin ollut minulla kauan, on vähän käytetty.

s. 3.10.08 twh-o/t Tijuana's Rich Macho / Tijuana's Corvette
i.
Tijuana's Jimmy The Exploder
e. Fancy Belfast
----> Kiva lyhytsukuinen varsa, jonka vanhemmat ovat ARJ:n lisäksi kisanneet esimerkiksi koulua, valjakkoajoa ja westerniä. Tykkään isästä, sillä se on kaikkien aikoinen ensimmäinen walkerkasvattini.