Mulla vähän napsahti, ja tämmöinen vaan syntyi... En myönnä mitään.

Eli siis Tiju perusti taas yhdistyksen. Mullahan ei vielä ole Walkeryhdistystä ollutkaan, on ollut kladrubyhdistys ja kahteen kertaan askellajirotuyhdistys. Muistin vähän aikaa sitten taas sen keskeneräiseksi jääneen VARYn jota olin ensin jatkamassa valmiiksi mutta tulin siihen tulokseen etten kyllä kiusallanikaan pidä mitään yhdistystä minkä piiriin kuuluu issikat.

Virtuaalinen Walkeryhdistys on oikeastaan toiminnaltaan melkein identtinen elokuussa jäihin pistämäni TWH-orikatalogin kanssa. On katalogi, jotain pientä toimintaa, infoa walkereista ja TWK-arvostelu. Erona katalogiin on, että orilistaus on yksinkertaisempi, TWK-luokitus muutettiin walkereiden omaksi laatikseksi ja lisättiin tuontitoimintaa ja kasvattajalista. Jaksoin orilistaakin pitää vuoden päivät, joten uskallan luvata VTWY:lle hyviä aikoja.

Ulkoasusta tykkään ihan sikana, paljon enemmän kuin Tijuanasin uudesta laysta. Pläräsin ekaa kertaa vähäsen divien kanssa ja tää on tällä kertaa taas tommonen ikkunan koon mukaan levenevä ja kapeneva. Joku ehkä huomaa että sama kuva oli myös vanhassa orikatalogissa ja sehän on vallan ihana kuva. Jään aina tuijottamaan noita hypnoottisia silmiä. Jaksoin muutenkin tässä ulkoasussa panostaa kaikenlaisiin pikku yksityiskohtiin vähän enemmän, esimerkiksi jokaiselle koristekuvalle tein varjostuksen ja tommoset.