Tajusin muutama päivä sitten, että sehän on todella typerää käyttää samaa sähköpostia sekä virtuaalitouhuissa että irl-elämässä. Olen tarkkaan varmistanut ettei omalla nimelläni pysty googlettamaan mitään minua koskevaa, mutta sähköpostillanihan löytää sieltä vaikka ja mitä ikivanhoja virtuaalijuttuja sun muita, joita en tietenkään millään saa sieltä poistumaan... Kiva juttu esimerkiksi työnhaun kannalta, jos tuleva työnantaja keksisi googlettaa sähköpostillani.

Ensin ajattelin tehdä uuden virtuaalisähköpostin, mutta kyllä ne vanhat kisakutsut ja muut löytyvät googlesta ikuisesti. Niinpä jouduin taipumaan ja tekemään itselleni toisen sähköpostin muuta elämää varten, ja siitä samalla uuden messengerin. Ei siinä muuten mitään, mutta nyt menetän ainakin osaksi erään kivan messengerin edun josta olen täysin riippuvainen - ruutuun tulee ilmoitus uusista sähköposteista. Tietysti se tulee edelleen uuden sähköpostini viesteistä, mutta saan ei-virtuaalipostia niin harvoin ettei siitä ole mitään iloa.

No mutta siis. parsakaalisirkus(a)hotmail.com pysyy edelleen sähköpostinani, niin vaikea kuin se onkin kirjoittaa ja muistaa. Saatan ainakin aluksi muistaa harvemmin katsella viestejäni, mutta toivottavasti alkaa sujua...