Olen ollut ahkera kilpailujärjestäjä, ja siksipä mainostelenkin teille nyt kisoja joihin teidän pitää ehdottomasti osallistua! Kommenttina saa osallistua, merkatkaa tarkkaan mihin osallistutte. :D

NJ 1.4.2009 (twh-orit)

VMJ 4.4.2009

ARJ 3.4.2009

ARJ 2.4.2009

ARJ 1.4.2009

ARJ 29.3.2009

KRJ 29.3.2009 (barokkirodut)

Tiedättekös mikä minusta on ehkäpä kivointa virtuaaliheppailun parissa juuri tällä hetkellä? Ht.netin harvinaiset -topic! Se on mukavaa ajanvietettä tylsiin iltoihin (joina voisin olla katsomassa entisiä lempiohjelmiani joista olen pudonnut kärryiltä datistellessani illat kaiket) ja sen kautta olen oppinut tietämään muutamia harvinaisten rotujen kasvattajia joista en ole tiennyt mitään, esimerkiksi Wilhoodin.
Niinpä kannatankin ehdottomasti kaikkia "Sen ja sen asian kasvattajat" -ketjuja foorumeilla. Kyllähän ne ehkä luovat porukoita joihin ulkopuolisilla ei ole asiaa tai keksivät sairaan huonoja inside-vitsejä tai hevoset myydään tiskin alta tutuille tai kaikkea muuta kamalaa mutta hei — ne yhdistävät ihmisiä, joilla oikeasti on jotain yhteistä ja syy jonka takia heidän kannattaisi tuntea toisensa! Ystävissä on virtuaalihevostelun idea.

Hyvää yötä. <3