Olen taas laiskalla päällä, mutta koetan ryhdistäytyä.

Huomasinpa, että VRL on edistynyt, ja tallilista on palannut! Tykkäsin tallilistasta tosi paljon silloin aikoinaan, ja joskus se listan yläpäässä olo taisi olla se melkein tärkein juttu mitä tavoittelin omalle tallilleni. En tosin ikinä päässyt sinne listan etupäähän, vaikka kovasti yritinkin.

Nykyisellään listassa näyttää olevan nähtävissä vain TOP25-sijat, mikä on minusta ihan hyvä. Huomasin, että Tijuana Stables killuu sijalla 17! Hiukan aiemmin se oli neljästoista, mutta ymmärrettävästi sijat heittelevät paljon näin alkuun kun ääniä ei varmaankaan ole annettu vielä kovinkaan paljon ja Tijuanasillakin on vain +10 ääntä. 

Ylimmillä sijoilla killuvat tallit, jotka ovat minunkin ehdottomia suosikkejani: Sasnak, Golden Horse ja al Rayad. Listalla on aika paljon myös talleja joista en ole koskaan kuullutkaan, mutta se on kyllä ihan ymmärrettävää koska en pahemmin seuraile noita puoliveritalleja ja muita.

Tallilistan ja tämän ht.netissä olleen topan myötä muuten hokasin, että Tijuana Stables lienee ihan suhteellisen tunnettu virtuaalitalli... Olen luopunut menestyksen tavoittelusta, mutta onhan se kivaa että minut tunnetaan. :)