Rekisteröidyinpä tänään hetken mielijohteesta SAIhin, kun siitä kerran ht.netin harvinaisten topikissa oli puhetta. En ole aiemmin juurikaan harrastanut ulkomaisten systeemien tutkimista, kunhan joskus muinoin olin mukana International Sim-Game Horse Associationin suunnittelussa, joka sitten lopahti. (Ylläpitäjä taisi kyllästyä eikä suunnittelufoorumilla päästy yhteisymmärrykseen siitä mihin sivutilaan yhdistys tehtäisiin. Ruotsalaiset ehdottivat groups.msn:ää, Suomalaiset omaa domainia ja jenkit foorumisydeemiä.) Ennestään minulla olikin noista ajoista tunnus WF Show Groundsiin, jota en tainnut edes muistaa ennen kuin tänään uudelleen.

En koskaan ole ollut erityisen innostunut opettelemaan tätä ulkomaista kilpailusysteemiä, niin yksinkertainen kuin se kuulemma onkin. Askellajiluokat hiukan ihmetyttävät, ja ainakin toistaiseksi täällä Suomessa riittää ihan hyvin kilpailtavaa.
Sen sijaan iskinkin heti silmäni ulkomaisten foorumien shoppailumahdollisuuksiin. Saddlebredit näyttävät olevan kovasti huudossa tuollapäin – niinpä onnistuinkin jo hankkimaan sieltä itselleni ihka oman saddlebredin, S Venetian Symphonyn. Neiti pääsee täälläpäin kisaamaan kotoista ARJ:tä ja jälkikasvua tekemään.